Uw initiatief, retailconcept en organisatie is op zoek naar een heldere positionering, die u bovendien graag wilt vertalen in een sterke merkpersoonlijkheid. Wetende dat de visuele identiteit van uw merk waarde toevoegt aan alles wat u aan uw klanten en de wereld om u heen wilt vertellen. Daarom zoekt u een partij die de kernwaarden en positionering van uw merk, retailconcept en corporate identity haarfijn aanvoelt.

Meer dan emotie
Een partner die uw business en klanten begrijpt. En dit weet te vertalen naar een visuele identiteit die de emotie van uw doelgroepen raakt. Een onmisbaar ingrediënt in de dialoog tussen uw merk, producten en mensen. Üppig Identity Store zet deze kennis en ervaring in om uw kernwaarden en uw story lines te vertalen in beeld, vorm, toon en kleurgebruik.

De storytellers van Üppig
Multidisciplinair ontwerpbureau Üppig Identity Store ontwikkelt, revitaliseert en update merken, retail-experiences en visuele identiteiten, die de emotie raken en in beweging zetten. Uw emotie, maar nog essentiëler die van uw doelgroepen. Van huisstijl tot corporate brochure. Van vlag tot bus. Van interieur (aan)kleding, postercampagne, boek, website tot een servies.

Weten hoe zij dat doen?
De mensen van Üppig vertellen u er graag over in onze workshops óf tijdens een persoonlijk gesprek. Maar nog liever dan dat, luisteren zij graag naar uw verhaal. Bij u op kantoor, bij ons aan de Prins Hendrikkade 147 of op een andere inspirerende plek.

Neem contact op met Richard van Os of Monika Sunnanväder via 020 330 36 37
of stuur een mailtje naar: love@uppig.nl

© 2007 - 2014 Üppig

© 2007 - 2014 Üppig